Pølsestroganoff med ris
Ingredienser
Øg mængden
- 800 g
- Sauce
- Olie1 spsk
- Tomatpuré1 dl
- Mælk2,5 dl
- Piskefløde6,5 dl
- Proteinberiget pulver1 dl
- Løgpulver, fintmalet2 tsk
- Soja2,5 tsk
- Dijonsennep2,5 tsk
- Salt og peber, fintmalet
- Majsstivelse
Forberedelsestrin
Sauce
1. Svits tomatpuréen let i olie og pisk med de øvrige ingredienser.
2. Kog det hele op og jævn med majsstivelse, smag til med salt og peber.
Del de optøede pølsetimbaler og læg dem i saucen, kog op.
Server med ristimbale, tilbered i 100 % damp, 100 grader cirka 12 minutter.
Tips!
Server med en timbalesalat, for eksempel med skåret syltet agurketimbale, tomattimbale og revet gulerodstimbale med en vinaigrette.