Indisk tallerken med falafel og ris
Ingredienser
Øg mængden
- Sauce
- Tomater, purerede1 kg
- Ajvar relish, mild2 dl
- Vand250 g
- 100 g
- Koriander, fintmalet2,5 tsk
- Spidskommen, fintmalet2,5 tsk
- Sukker2 tsk
- Sambal oelek1 tsk
- Majsstivelse
- Lime, saft1 spsk
- Salt og peber, fintmalet
- 750 g
- Yoghurt1,5 dl
- 8 kg
Forberedelsestrin
Sauce
1. Tilsæt alle ingredienser til saucen og kog det hele op.
2. Si saucen og jævn saucen med majsstivelse. Lad det simre cirka 3-5 minutter og smag til med limesaft, salt og peber.
1. Del gulerodstimbale og bonnetimbale i mindre stykker og læg dem i en bradepande sammen med falafeltimbalen.
2. Tilbered timbalerne i ovnen 100 % damp, 100 grader i cirka 8-10 minutter.
3. Anret saucen og læg de blandade timbalerne på toppen.
4. Pynt anretningen med yoghurt og server med revet ristimbale.
Tips!
Vil du servere retten som gryderet, så kan du tilsætte falafeltimbale, de mindre stykker af bonne- og gulerodstimbale i saucen og lad det simre cirka 5 minutter.