Falafel på spyd med majssuppe
Ingredienser
Øg mængden
- 1,2 kg
- Hønsebouillon, færdigblandet1,5 ltr
- Piskefløde7,5 dl
- Proteinberiget pulver1 dl
- Ingefær, stødt1,5 tsk
- Cayennepeber1,5 knsp
- Løgpulver1,5 tsk
- Majsstivelse
- Salt og peber, fintmalet
- 600 g
- Træspyd10 stk
Forberedelsestrin
Majssuppe
Majspuré, hønsebouillon og piskefløde koges op. Pisk proteinberiget pulver og krydderier. Jævn suppen og smag til med salt og peber.
Tre halvt optøede falafeltimbaler sættes på spyd og varmes i 100 % damp, 100 grader under låg i cirka 8 minutter.
Server suppen med falafelspyd, eventuelt med en krydderurteolie.
Tips!
Du kan også lægge timbalerne i suppen eller ved siden af - uden spyd.