Chorizo gryderet med kartoffelmos
Ingredienser
Øg mængden
- 200 g
- Sauce
- Olivenolie2,5 spsk
- Tomatpuré5 spsk
- Crème fraiche5 dl
- Piskefløde2,5 dl
- Vand5 dl
- Proteinberiget pulver1 dl
- Soja1,5 spsk
- Honning2 tsk
- Kalvefond2 spsk
- Timjan, tørret, stødt2 tsk
- Basilikum, tørret, stødt2 tsk
- Majsstivelse
- Salt og peber, fintmalet
- Kartoffelmos800 g
Forberedelsestrin
Sauce
1. Svits tomatpuré let i olie.
2. Tilsæt de øvrige ingredienser og jævn med majsstivelse. Lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Varm timbalerne i ovn 100 % damp, 100 grader cirka 8-10 minutter.
Anret saucen og læg derefter de blandede timbaler ovenpå.
Server med kartoffelmos.
Tips!
Tilsæt de optøede timbaler, som er skåret i mindre stykker direkte i saucen og kog op i stedet for, at varme timbalerne separat i ovnen.